Word fietsmaatje

Fiets jij graag door onze mooie stad en wil je iemand anders hier ook van laten genieten? Iemand die graag wil fietsen maar dit zelfstandig niet (meer) kan? Fietsmaatjes Utrecht is altijd op zoek naar vrijwilligers!

Ook voor jou staat de duofiets klaar om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten.

Afhankelijk van je beschikbare tijd kun je je aanmelden voor bv. één ochtend per week of per maand. Je bepaalt zelf of je met een vaste gast wilt fietsen, iemand die je al kent, of met verschillende gasten.

Onze duofiets heeft elektrische trapondersteuning en versnellingen, de gast fietst mee naar vermogen. Voordat je begint kun je één of meer proefritten maken met de duofiets, onder leiding van één van de coördinatoren. De vrijwilliger neemt dan plaats op zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel, om te ervaren hoe het is om te fietsen op de duofiets als bestuurder, maar ook als gast.

Versterk ons gezellige team!

Je kunt je ook op een andere manier inzetten voor Fietsmaatjes Utrecht. Momenteel zoeken wij nog vrijwilligerscoördinatoren!

Heb jij al een SamenFietsen account?

Heb je je aangemeld als fietsmaatje en een login ontvangen, dan kan je inloggen bij SamenFietsen om een fietsrit te plannen:

Aanmelden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Waarvoor wilt u zich aanmelden?
Aanmelden nieuwsbrief?
Akkord