Jelle Bakker, voorzitter

Jelle Bakker – Voorzitter

Jelle is oprichter en voorzitter van Fietsmaatjes Utrecht. Hij realiseerde zich tijdens zijn tijd als fietsburgemeester van Utrecht dat zelfs in onze wereldfietsstad nog veel voorzieningen missen voor Utrechters die niet zelfstandig kunnen fietsen. Jelle werkt als adviseur duurzame mobiliteit bij de RVO.

Christien Rodenburg

Christien Rodenburg – Penningmeester

Christien is penningmeester van Fietsmaatjes Utrecht. Naast Fietsmaatjes is ze actief met sporten (racefietsen, mountainbiken, kitesurfen, schaatsen en squash) en met haar gezin. Ook werkt ze als adviseur mobiliteit, met als speerpunt fietsbeleid en fietsstimulering.

Geert van der Wilt, secretaris van Fietsmaatjes Utrecht

Geert van der Wilt – Secretaris

Geert is secretaris van Fietsmaatjes Utrecht. Hij werkt als beleidsadviseur bij een woningcorporatie in Utrecht. Zijn vrije tijd besteedt hij aan fietsen, hardlopen, zwemmen, en zijn gezin. Onder de naam ā€˜De Filmende Fietserā€™ maakt hij regelmatig filmpjes over fietsen.

Lidwien Kamp, vrijwilligerscoƶrdinator

Lidwien Kamp

Lidwien is vrijwilligerscoƶrdinator van Fietsmaatjes Utrecht. In haar vrije tijd is ze graag buiten: fietsend, wandelend, werkend in de tuin of met een boek. Ze werkt al 23 jaar als werkgerelateerd coach en is sinds enkele jaren ook calamiteitenonderzoeker.

Emi Graziani, ICT en communicatie

Emi Graziani – Communicatie

Emi beheert de website en social media van Fietsmaatjes Utrecht. Ze komt uit Californiƫ en woont sinds een paar jaar in Nederland. Ze houdt van voetballen, hip hop en is gek op de Nederlandse fietscultuur. Ook verzorgt ze stadswandelingen als gids bij Utrecht Free Tours.

Viola Rondeboom, communicatie en webredactie

Viola Rondeboom – Communicatie

Viola verzorgt samen met Emi de communicatie van Fietsmaatjes Utrecht. Ze heeft lang in Engeland gewoond, en realiseerde zich daar hoe belangrijk fietsvoorzieningen zijn voor de kwaliteit van leven. In Londen voerde ze campagne voor fietsvriendelijk en autoluw beleid. Ze houdt van films, wandelen, en reizen met haar gezin (het liefst autovrij!).

Pieter van Houwelingen, fietsbeheerder

Pieter van Houwelingen – Technisch Fietsbeheerder

Pieter van Houwelingen verzorgt het onderhoud van onze duofietsen. In zijn werkende leven ontwikkelt hij software voor het besturen van het treinverkeer, en doet dat vier dagen per week. Dankzij hem blijven dus niet alleen de treinen maar ook onze duofietsen veilig rijden.