Ontmoet Pieter, onze nieuwe fietsbeheerder!

In april hebben we ons zevende teamlid verwelkomd: Pieter van Houwelingen is onze nieuwe technisch fietsbeheerder! In zijn werkende leven ontwikkelt Pieter software voor het besturen van het treinverkeer, en doet dat vier dagen per week. Dankzij hem blijven dus niet alleen de treinen maar straks ook onze duofietsen veilig rijden. In zijn vrije tijd is hij regelmatig in een huis/kruiden/moestuin te vinden.Ā 

Wat is fietsgeluk voor jou?

“Ik ben een mooiweerfietser en het gaat mij meer om wat ik onderweg zie en tegenkom dan het bewegen. En alhoewel je met twee tot drie weken onderweg het weer niet altijd voor het uitzoeken hebt, bevallen onze fietsvakanties bevallen mij goed. Er is altijd wat nieuws te zien en natuurlijk de tent mee en lekker kamperen.”

Wat is je favoriete fietsroute in Utrecht?

“Dan ga ik voor het randje van Utrecht, de kanaaldijk tussen Egelshoek en Tienhoven.”