Woensdag 3 juli: Feestelijke lancering Fietsmaatjes Utrecht

Je bekijkt nu Woensdag 3 juli: Feestelijke lancering Fietsmaatjes Utrecht

Het is zo ver: Fietsmaatjes Utrecht is klaar voor de start! Onze eerste duofiets is binnen en de tweede is onderweg! De eerste komt in Overvecht en de tweede in Leidsche Rijn. Utrechters die minder mobiel zijn kunnen hierop heerlijke tochtjes maken samen met hun maatjes en genieten van buiten zijn, de wind door hun haren voelen. Kortom: Fietsgeluk voor iedereen!

Om dit te vieren nodigen we je van harte uit aanwezig te zijn bij onze feestelijke lancering op woensdag 3 juli om 17:00 uur op het Jaarbeursplein. Na een kort welkomstwoord van onze voorzitter Jelle Bakker, zal wethouder Lot van Hooijdonk de duofiets onthullen Ć©n een testrondje maken over een heus duofietsparcours.

Benieuwd of de duofiets ook iets is voor jou of iemand die je kent? Of heb je altijd al willen meemaken hoe het is om op een duofiets te rijden? Alle aanwezigen zijn welkom een proefritje te maken onder begeleiding van Ć©Ć©n van de fietsmaatjes.

Wat: Lancering Fietsmaatjes Utrecht!
Wanneer: woensdag 3 juli, 17:00 uur
Waar: Jaarbeursplein, voor het Beatrix Theater