Voorstelrondje deel 5: Ontmoet Emi, onze communicatieheld!

Je bekijkt nu Voorstelrondje deel 5: Ontmoet Emi, onze communicatieheld!

Emi komt uit de Verenigde Staten en verhuisde in 2021 met haar man en twee kinderen van Californiƫ naar Nederland. Ze is nog elke dag Nederlands aan het leren, en naast het wennen aan een nieuwe cultuur is ze druk met haar gezin en vrijwilligerswerk. Voor Fietsmaatjes Utrecht beheert ze de website, social media, en communicatie in het algemeen. In haar vrije tijd sport ze graag: ze zit op voetbal en volgt een hip hop klas. Ook is ze rondleider bij Utrecht Free Tours.

Wat is fietsgeluk voor jou?

“Ik kom uit een stad die weinig fietspaden heeft en waar het niet zo veilig was om te fietsen. Hier voel ik me zo blij elke keer als ik op een fiets stap! Ik zie mijn kinderen die naast mij fietsen, met de wind in hun haar en een grote glimlach op hun gezicht, en denk: ‘Dit gevoel wil ik met meer mensen delen!'”

Waarom koos je voor Fietsmaatjes?

“Een van de redenen om hier naartoe te verhuizen was de autovrije levensstijl. Utrecht is een geweldige stad met een fantastisch fietspadennetwerk, en ik wil graag meer mensen helpen om ervan te genieten, die dat anders niet zouden kunnen!”